Malíři pokojů Praha

 

  • Kalkulace zdarma
  • Kvalitní řemeslná práce
  • Rychlé provedení prací
  • Zodpovědný přístup
  • Profesionalita

Malíři pokojů - malířské práce - malíři Praha

Malíři pokojů, malířské práce Praha, malování bytů, kanceláří a drobné zednické práce. Prace provádíme po celé Praze, včetně Prahy východ + Prahy západ. Pro zakázku je nutná osobní prohlídkadíla a s tím spojená kalkulace. Prohlídky provádíme po telefonické konzultaci. Práce se provádějí po dohodě vždy ve smluveném termínu. Malíři pokojů Praha

Malíř pokojů Praha - malířské práce

Malíři pokojů Praha, provádíme malířské práce a drobně zednické práce i s přípravou prostoru pro malování. Při předání díla /malovaného prostoru/ předáváme prostor vždy čistý a uklizený. Malíř pokojů. Malířské práce provádíme po celém území Prahy + Praha - východ, západ. Malování a přípravu pro malování provádíme prověřenými materiály a práce provedeme pokud je to nutné i o víkendu. Malíři pokojů Praha 9, Malíři pokojů Praha 8, Malíři pokojů Praha 10. Pro vypracování kalkulace je nutná prohlídka díla a zaměření. 

Malíř pokojů - malířské práce - PRAHA

Malíři pokojů, malířské služby Praha, provádíme malířské práce a lakýrnické práce. Malířské práce provádíme rychle, spolehlivě a za rozumné ceny. Malíři Praha - pracujeme i o víkendech, pokud je to potřeba k předání zakázky, po domluvě provádíme i drobné zednické práce. Prostory po malování vždy předáváme čisté a v termínu předání. Malíř pokojů Praha - kalkulace a zaměření je u nás zdarma, a stím spojená konzultace a výběr barev. Vzhledem k současné situaci, můžeme provést i dezinfekci malovaných prostorů. 

Malíř pokojů - Malířské práce Praha

Malíř pokojů - Malířské práce Praha, provádí veškeré malířské práce, včetně úklidu. Malíři pokojů působí Praha + Praha - východ a západ. Malování provádíme vždy rychle a profesionálně. Malíři pokojů pracují i o víkendech a provádíme i jiné drobné práce, které jsou potřeba k provedení zakázky. Malování pokojů, kanceláří, bytů a škol.  

Malíři pokojů Praha - 730683333 - Malířské práce

Malířské práce. Malíři pokojů Praha - 730683333 - provádíme malířské a lakýrnické práce po celém území Prahy, Praha - východ a Praha - západ také. Malířské práce zajištujeme od A do Z, samozřejmostí je kalkulace a prohlídka díla zdarma. Termíny realizace jsou vždy po domluvě. Malíři pokojů provádějí malířské práce vždy svědomitě a malířské práce po domluvě s investorem. 

Malíři pokojů - malířské a lakýrnické práce

Malíři pokojů Praha - tel. 730683333, provádějí veškeré malířské a lakýrnické práce, vždy v dohodnutých termínech. Malíři pokojů provádějí též dokončovací práce a drobné zednické práce, které jsou potřeba k dokončení díla. Pro kalkulaci je nutná osobní prohlídka, proto stačí zavolat či napsat a dohodnout se na termínu prohlídky. Termín provádění malířských prací se stanoví při prohlídce díla.

Malíři pokojů Praha - tel. 730683333

Zimní sleva na malířské práce: -10%

Potřebujete Váš byt vymalovat a zkrášlit? Potřebujete byt zrekonstruovat po nájemnících? Potřebujete práce provést rychle a spolehlivě?

Pak tu jsou Malíři pokojů Praha tel: 730683333.

S naší prací budete nad míru spokojeni, maly a opravy budou provedeny rychle a profesionálně. Malujeme za rozumné ceny.

Stačí zaslat poptávku, připojit kontakt a domluvit se na prohlídce díla. Kalkulace bude provedena zdarma. 

Od 10.12.2017 do 01.02.2018 sleva na prováděné práce 10%.

Malíři pokojů - malířské práce

Malíři pokojů Praha provádějí - malířské a lakýrnické práce. Malování bytů, pokojů, kanceláří a veřejných prostor. Mytí a natírání fasád. Strojní tlakové stříkání /Airlessco/. Kompletní úklidový servis, úklid bytu po malířích. Míchání barev na zakázku, více jak 15.000 odstínů. Drobné zednické a řemeslné práce, které jsou nutné pro dokončení zakázky. Malířské práce  provádíme po celém území hl.m. Prahy + Praha - východ a západ. Pro zakázku je nutné si domluvit prohlídku a na základě provedené prohlídky bude  do 24hod. vypracována kalkulace díla.

Malíři Praha - malířské práce - malování pokojů

Malíři pokojů Praha provádějí malování bytů, škol, kanceláří a nebytových prostor. Provádíme jak malířské práce tak lakýrnické práce a drobné zednické práce jako je oprava dlažby a obkladů ..atd.

Malíři pokojů pracují i o víkendech, termíny při objednávce jsou závazné. Malířské práce provádíme po celém území hl.m. Prahy + Praha - východ a západ. Malujeme a malujeme.

Pro vypracování kalkulace je nutné osobní zaměření díla a kontrola stavu díla. 

S námi ovládáte barvy.

Malířské práce provádíme v krátkých termíneh, kvalitně a za rozumnou cenu. Pracujeme důsledně dle požadavků investora a dle objednávky.

Můžeme zajistit i úklidově služby, elektrikářské služby a drobné zednické práce.

Sortiment materiálů neustále rozšiřujeme a vybíráme ty nejlepší výrobky s důrazem na kvalitu, ale také na příznivý poměr ceny a kvality.

Svých zákazníků si velice vážíme a největším vyznamenáním pro nás je, když naše služby využíváte opakovaně. Využijte jich i vy a sami budete moci naše kvality posoudit.

Malíři pokojů Praha.

Malíři pokojů PF 2017

Vážení zákazníci, obchodní přátelé,

Malíři pokojů Praha by vám chtěli poděkovat za přízeň, kterou jste nám projevili v roce 2016. Konec roku je tu co nevidět a vězte, že Malíři Praha tu pro vás budou 24 hodin denně, 7 dní v týdnu i v roce následujícím.

Malíři pokojů vám přejí klidné Vánoce s vašimi blízkými, bohatou nadílku a úspěšný vstup do roku 2017.

Krásné Vánoce přejí Malíři pokojů Praha.

Malíři pokojů Praha 9 - malířské a lakýrnické práce

Provádíme malířské a lakýrnické práce, drobné zednické práce. Malířské práce provádíme rychle, spolehlivě, a vždy v domluveném termínu. Dále je možné objednat kompletní uklidové služby.

Malířské práce provádíme po celé Praze+ Praha - východ a Praha - západ.

Malíři Praha - malířské služby

Malíři Praha provádějí malířské, lakýrnické a drobné zednické práce. Malířské práce lze objednat včetně kompetního úklidu, včetně mytí oken atd. Malířské práce provádíme po celém území hl.města Prahy, včetně Praha - východ a Prahy - západ. U prací jejichž délka nepřekročí dva dny je doprava zdarma. Malíři Praha provádějí veškeré práce pouze s materiály od prověřených dodavatelů a profesionální kvality. Malířské a lakýrnické práce lze objednat i pokud si zákazník pořídí svůj materiál.

Malíř pokojů Praha - malířské práce

Malíři pokojů Praha provádějí malířské práce po celé Praze, tzn. Praha 1, Praha 2, Praha 3, Praha 4, Praha 5, Praha 6, Praha 7, Praha 8, Praha 9, Praha 10, a také Praha - východ + Praha - západ. 

Malířské práce provádíme spolehlivě, rychle, pracujeme i o víkendech bez příplatku. Dále se dá u nás objednat kompletní úklidový servis, úklid bytu po malířích a provádíme i drobné zednické práce.

Malíři pokojů Praha - 9

Malíři pokojů Praha právě provádějí malování RD Praha 9, v v domě jsou prováděny veškeré malířské práce včetně stržení a nalepení tapet. Též je prováděna oprava fasád včetně omytí. Malíři pokojů Praha stále pracují za ceny roku 2013 a působí po celé Praze, tzn - Praha 1, Praha 2, Praha3, Praha 4, Praha 5, Praha 6, Praha 7, Praha 8, Praha 9 a Praha 10, samozřejmostí je i Praha - východ a Praha- západ. Pracujeme rychle, svědomitě a máme pevné ceny. Též provádíme i práce, které nejsou součástí ceníku a u nich platí smluvní cena. Možné vícepráce jsou vždy konzultovány s investorem.

Tým : Malíři pokojů Praha

Malíř pokojů Praha - Praha 5

Malíři pokojů Praha rovadějí malování bytu 1+1 Praha 5, použité materialy Primalex Polar na bílé provedení a Dulux na barevné provedení. Kuchyně byla izolována od mastných skvrn od vaření aby byla krásně bílá. V bytě bylo též proveden komletní úklid včetně oken. Doba trvání prací byla dva dny + jeden den úklid a příprava ro nového nájemce. Malíři pokojů Praha - Malování za rozumné ceny.

Malíř pokojů Praha - Praha 6

Právě provádíme malířské práce - byt 3+1 - Praha 6. V bytě jsou kompletně strhávány tapety. Podklad po stržení tapet stěrkován a obroušen. Na malířské práce použit materiál Dulux, podklad pod malbou spenetrován hloubkovou penetrací.

Délka prací 3dny. Malíři pokojů Praha.

Malířské práce Praha 7

Malířské práce provedené v bytě 3+1 Praha 7, materiál Primalex Plus, barevné provedení Dulux. Doba trvání práce 2dny.

Malíři pokojů Praha - malování

Malíři pokojů Praha v současné době provádějí rekonstrukci bytu 3+1 Praha 8, v bytě jsou kompetně strženy tapety a je provedeno natažení sádrových omýtek. Byt je malován materiálem Primalex Plus a penetrován podbarvenou penetrací.

Doba trvání rekonstrukce 3,5 dne. Malíři pokojů Praha

Malíři pokojů Praha přejí

Všem našim zákazníkům a přátelům přejeme plno radostných a úspěšných dnů v nadcházejícím roce a příjemné prožití vánočních svátků. Tým Malířů pokojů Praha se těší na další spolupráci v roce 2016.

Napište nám

Neplatný Vstup
Please type your full name.
Neplatný Vstup
Invalid email address.
Neplatný Vstup
Antispam
Neplatný Vstup
Neplatný vstup

Malířské práce

Lakýrnické práce

NON STOP - Kontakt

 
Non stop zákaznický servis
 
 
+420 730 683 333

email: malir.praha@gmail.com


Napište nám a do 24hod obdržíte předběžnou kalkulaci.