Malíři pokojů Praha

 

  • Kalkulace zdarma
  • Kvalitní řemeslná práce
  • Rychlé provedení prací
  • Zodpovědný přístup
  • Profesionalita

Malířské práce - Praha 9

Malíři pokojů Praha - provádění maléřských prací byt 2+kk, v bytě se provádělo stěrkování pro vyhlazení podkladu a následně malba. Malba se prováděla materiálem Primalex Plus. Dále se provádělo natírání dveřních futer a začistění sádrokartonu.

Malování a úklid pod jednou střechou - Malíři pokojů Praha

Akce červen 2015

Na měsíc červen jsme pro vás připravily akci na materiál Primalex Expert a to pouze za 30,-Kč/m2. Primalex Expert je disperzní barva, kryvost 1+, bělost 1++. Malíři pokojů Praha tento materiál používají převážně na malbu bytů a rodinných domů, kde jsou velké požadavky na kvalitu materiálu.

Malíř pokojů Praha - AKCE červen 2015 - Primalex Expert - 30,-Kč/m2

Malíři pokojů Praha - malování bytu Praha 9

Malíři pokojů Praha právě provádějí malování bytu 3+1 Praha 9, malířské práce jsou prováděny materiálem Primalex Expert / 31,-Kč/m2 / bílá, barevné provedení je prováděno barvou Dulux dle spektra vybraného zákazníkem. Jsou též prováděny úklidové práce a to v celém bytě, příprava pro další pronajmutí bytu.

Revitalizace bytu 4+1

Malíři pokojů Praha - v současném době provádíme malířské a lakýrnické práce v Praze Bubenči. Na malířské práce používáme materiál Primalex Expert, lakýrnické práce / oprava interiérových dveří + vstupní dveře / materiál Primalex Okno. Dále je prováděn nátěr topeních trubek a výměna všech vypínačů a zásuvek. Po provedení malířských a lakýrnických pracích bude položena plovoucí podlaha a byt se může opět nabídnout k pronájmu. Malíři pokojů Praha - Malování za rozumné ceny. Tel : 730683333

Malování bytu Praha - západ

Právě provádíme kompetní malování bytů Praha - západ. Pouřitý materiál Jupol bílá, hloubková podbarvená penetrace. Na díle se malování provádí vysokotlakým střikem, nátěr je pak hutnější a kvalitnější než aplikace válečkem, ale používá se pouze u novostaveb.

Jarní slevy - malíři pokojů Praha

Malíři pokojů Praha nabízejí od 01.03.2015 do 01.04.2015 slevy na materiál Primalex Plus 10% z ceny malované plochy. Malířské práce provádíme po celé Praze + Praha - východ a západ. Nabízíme též drobné zednické práce, úklidové služby a mícháné barev na zakázku. Samozřejmostí je kalkulace zdarma, a po Praze doprava zdarma. Malujeme byty, kanceláře, bytové domy, sklady, školy, školky, družiny.

Garance spokojenosti zákazníků. Malířské práce bez starostí spojených z malováním.

 

Vážení zákazníci,

Malíři pokojů Praha by Vám chtěli poděkovat za přízeň, kterou jste nám projevili v roce 2014. Konec roku je tu co nevidět a vězte, že naše firma tu pro vás bude 24 hodin denně, 7 dní v týdnu i v roce následujícím.

Přejeme vám klidné Vánoce s vašimi blízkými, bohatou nadílku a úspěšný vstup do roku 2015.

Krásné Vánoce přejí Malíři pokojů Praha.

Kvalitní malířské služby - Praha

Malíři pokojů Praha - naše firma používá pouze kvalitní, prověřené a profesionální materiály, které jsou zárukou kvalitní malby. Máme pevné ceny dle kalkulací a možné vícepráce jsou vždy konzultovány s investory. Provádíme též poradenství pro výběr barevných odstínů pro malby. Náš cíl je spokojený zákazník. 

Malíři pokojů Praha - malování za rozumné ceny

Provádíme veškeré malířské, lakýrnické a natěračské práce. Po dohodě je možné odvoz starého nábytku či odpadu po malování na sběrné dvory. Zajišťujeme kompletní úklidový servis. Malování a úklid pod jednou střechou.

Primalex Standard 23,-Kč /m2 bílá malba

Jarní akce, Primalex Standard / dva nátěry / 23,-Kč/m2. Malíři pokojů zajišťují i kompletní úklid bytu po malířích. Malířské služby - rychle - levně - bez starostí. Malíři pokojů Praha

Malířské služby

Malířské služby zajišťujem pro naše zákazníky po celé Praze a blízkém okolí. Naši malíři Vám nejen vymalují, ale i přidělají poličky, nebo vyvrtají dírky pro obrázky. Mícháme barvy dle přání zákazníků, dle vzorníku Dulux, nebo Primalex. Pracujeme s materiály DULUX, PRIMALEX, HET, ZERO.

Napište nám

Neplatný Vstup
Please type your full name.
Neplatný Vstup
Invalid email address.
Neplatný Vstup
Antispam
Neplatný Vstup
Neplatný vstup

Malířské práce

Lakýrnické práce

NON STOP - Kontakt

 
Non stop zákaznický servis
 
 
+420 730 683 333

email: malir.praha@gmail.com


Napište nám a do 24hod obdržíte předběžnou kalkulaci.